tirsdag 18. januar 2011

How I met you’re mother

How I met you’re mother

How I met your mother er en amerikansk situasjonskomedie som er skapt og laget av Carter Bays og Craig Thomas. I serien møter vi vennegjengen Ted Mosby, Marshall Eriksson, Robin Scherbatsky, Baney Stinson og Lily Aldrin. Serien hadde premiere i Amerika 19.september 2005 og holder fortsatt hjulene i gang over dammen. I Norge er det TV3 og Viasat 4 som har rettighetene til serien. Hele handlingen i til serien er at vi i 2030 møter Ted Mosby som har samlet barna sine og skal fortelle dem historien om hvordan han møtte moren deres. Selve historien har blitt lagt til 2005. Serien spiller på gjenkjennelser fra det dagligdagse. Hvem har vel ikke blitt forelsket for så å finne ut av den personen er forelsket i en annen? I starten av serien får vi sterke antydninger til at Ted er forelsket i Robin og at det er dette som er moren til barna, men i sesong 4 får vi store antydninger at Robin er tanten og ikke moren deres. Et annet overraskelsesmoment i serien er at Marshall og Lily gjør det slutt i sesong 1 etter 9 år samboerskap, dette løser seg og etter hvert så kommer de til å gifte seg.
Dette er en serie hvor man kan kjenne seg igjen i det meste. Vi følger vennegjengen som møter på ulike problemer og hendelser. Men først og fremst møter vi den forelskelsessyke Tod og hans leting etter den rett og dele livet med.
Til nå så har vi bare kommet til sesong 5 som hadde premiere i USA 21 september 2010. Fortsettelsen blir spennende og jeg gleder meg til fortsettelsen.

Håvard

1 kommentar: